Attracties voor kinderen

Disneyland Paris, wie kent het niet? Regelmatig komen er acties voorbij die kinderen gratis toegang bieden tot het park. Er kan dus gesteld worden dat Disney bij uitstek geschikt is om samen met de kids te bezoeken. Of ze nou 3 zijn of 7, er is voor elke leeftijdscategorie wel wat te beleven. Naast de vele thrill rides die het ook voor papa, mama, zussen, broers, neven, nichten en misschien ook wel voor opa en oma leuk maken, is het merendeel van de attracties geschikt voor de kleintjes. Wij zullen in dit artikel bespreken welke dat zijn, zodat jij meteen weet waar je heen moet rennen als je het park binnenstormt!

 

Carrousel de Lancelot

Niets zo charismatisch als Carrousel de Lancelot. Dit is een carrousel in zijn puurste vorm, inclusief melancholische draaimuziek die afkomstig is uit een ruim aantal populaire sprookjes. Het is de grootste draaimolen van de hele wereld en kan worden betreden door jong en oud. Kenmerkend aan de bijzondere draaimolen is het aantal paarden: dit zijn er maar liefst meer dan 80. De authentieke uitstraling van de paarden zal je onmiddellijk opvallen en is verleidelijk voor elke jongen of meisje. Waar wacht je nog op? Klim op de rug van dit mooie dier en ga paardrijden in Disneyland Paris!

 

Dombo

Dombo kent iedereen als de bijzondere olifant die weg kan vliegen door te flapperen met zijn oren, maar hoe zou het zijn om zelf een ritje te maken op de rug van deze held? Bij Dombo in Disneyland Paris kom je erachter! Jij bepaalt zelf hoe hoog je Dombo laat vliegen door de hendel te besturen. Waar ergens in Fantasyland komen jullie terecht? Het is aan jou! Pas je wel op dat je niet in het water valt, waar je boven vliegt?

 

Le Bateau du Capitaine Crochet

Voor de kids die niet goed Frans spreken zal deze attractie niet beschreven, maar bekeken moeten worden. Le bateau bekent de boot en Capitaine Corchet is de schurk uit Peter Pan: Kapitein Haak! Durf jij een kijkje te nemen en met eigen ogen te aanschouwen waar Kapitein Haak zichzelf schuil houdt? Er lopen echte piraten rond, maar waar is dé haak? Klim jij de touwen in om dit te onderzoeken? Het hele gebied eromheen staat ook in het teken van Peter Pan, dus je kunt hier genoeg avonturen beleven voor twee! Ook als je eigenlijk de boot niet op durft. Wees gegroet! Arrrr!

 

 

 

Robinson’s Boomhut

Als je even tot rust wil komen, is de boomhut van Robinson echt even het plekje om naartoe te gaan. Vooral voor de echte kleintjes is dit een fantastische plek om even rond te neuzen. De attractie is gebaseerd op Robin Hood, die natuurlijk in de bossen leefde. Je vindt hier dan ook veel groen en bijbehorend een prachtig uitzicht over een deel van het park. Áls je in de hut durft te klimmen dan. De sfeer hier is heerlijk rustig en geeft iedereen de tijd even bij te komen en energie op te doen voor de rest van het park. Weet jij al wat de volgende attractie wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *