Werken in Disneyland

Wil jij een sprookje tot leven laten komen? Kijk dan op de vacaturesite voor de actuele vacatures binnen the Walt Disney Company. Regelmatig zijn ze op zoek naar nieuwe talenten, misschien wel voor in Disneyland Paris!

 

Disney als werkgever

Eén van de grootste mediabedrijven is die van Walt Disney. Met zijn Walt Disney Company zorgt hij ervoor dat hij een marktleidende positie heeft omtrent exploitatie van themaparken en filmdistributie. Het team van TWDC (The Walt Disney Company) hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie, kwaliteit en diversiteit. Herken jij jezelf in dit profiel? In de BeNeLux zijn ruim 200 mensen werkzaam op de kantoren die gevestigd zijn in Hoofddorp, Hilversum en Brussel. Wereldwijd zul je meer dan vijfduizend collega’s hebben.

 

Reserveringsmedewerker

Als je bijvoorbeeld aan de slag gaat als reserveringsmedewerker, ben je hoofdverantwoordelijk voor de service naar de Nederlandse en Franse klanten toe. Middels telefonisch onderhoud en het contact per e-mail dien je in te spelen op de behoeften en de wensen van de klanten. De producten die Disney Paris te bieden heeft moet jij van binnen en buiten kennen, zodat jij de consumenten kunt informeren. Ieder verkoopgesprek dient zo succesvol mogelijk worden afgerond, waarbij je ook offertes op maat maakt. De functie eisen voor deze vacature zijn een uitstekende beheersing van Nederlands en Frans in woord en geschrift. Daarnaast is een MBO opleiding een vereiste. Computervaardigheden dienen goed en up to date te zijn, en bij voorkeur heeft de kandidaat ervaring met sales en/of toerisme. Klantvriendelijkheid in combinatie met sterke communicatieve vaardigheden zijn een pre. Niet gemaakt voor een 09:00 tot 17:00 baan? Dan kun je op zoek naar een avontuurlijke baan in het park zelf.

 

Persoonlijkheden en paradelopers

Om te kunnen werken bij Disney zul je van goede huize af moeten komen. Doordat Disney een internationaal programma hanteert aangaande de sollicitaties, wordt de groep kanshebbers erg groot en daarmee de kans er te werken logischerwijs kleiner. Natuurlijk moet iedereen auditie doen, dus als jij echt talent hebt is de kans dat je doorgaat naar een volgende ronde en aangenomen wordt natuurlijk reëel. Wat moet je kunnen? Om een Disney karakter te spelen in Disneyland Paris, moet je voornamelijk energiek en enthousiast zijn. Naar eigen zeggen is er podium ervaring geen vereiste, maar we weten allemaal hoe voordelig het kan uitpakken. Je basis dans niveau moet goed zijn, mocht je mee moeten dansen in de parades die dag in dag uit in Disney gelopen worden. Ben jij altijd al een prins of prinses geweest? Dan moet jij de karakteristieken vertonen die passen bij de geanimeerde persoonlijkheden. Portretteren is een must!

 

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden van Disney zijn uitstekend. Je wordt gevestigd in Marne la Vallée nabij Disney en krijgt een marktconform salaris op basis van individuele en collectieve doelstellingen. Reiskostenvergoeding loopt tot € 152,44 per maand en 80% van je openbaar vervoerskaart wordt vergoed en ook aan de ziektekostenverzekeringen is gedacht. Tevens heb je gratis entree tot de parken tot een maximum van 15 keer per jaar met een maximum van drie mensen die je mee kunt nemen. Ook krijg je dan 50% korting op de kamers en 25% korting op de winkels in Disney. Enthousiast geworden? Stuur dan je CV in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *