Kerst en Nieuwjaar

It’s the most wonderful time of the year: kerst. Kerst is inderdaad de meest magische tijd van het jaar en zou eigenlijk langer moeten duren dan alleen 25 en 26 december. Eén geluk: Disneyland Paris maakt deze droom werkelijkheid! Vanaf half november is het de hele dag kerst in Disney, maar liefst twee maanden lang. Beiden parken zijn gedurende deze periode geopend. Wat gebeurt er allemaal in deze winterse periode? Je leest het hier.

 

De kostuums

Dat de Disney helden er altijd al prachtig uitzien hoeven we niemand te vertellen. Tijdens kerst hebben zij er nog meer moeite voor gedaan! Kerstjurkjes en hoedjes, lampjes en boa’s: niets is te gek voor de sprookjesfiguren. Maar dit is nog niet alles: niet alleen de figuren zijn feestelijk aangekleed, maar ook de attracties. Kom en beleef het zelf!

 

Kerstmarkten

In het park is er ruimschoots de gelegenheid om te proeven van de kerstsferen. De kerstmarktjes zien er uitnodigend uit, de lekkernijen die er gemaakt worden ruiken en proeven naar meer. Lekker kerst shoppen voor souvenirs en genieten van de gezellige sfeer.

 

Main Street

We weten allemaal dat de winters in Europa behoorlijk kunnen variëren. Van hartstikke koud naar super zacht. Toch is een witte kerst de droom van velen; je vindt het op Main Street! Hier sneeuwt het de hele dag, dankzij de sneeuwmachine. Ook is de straat schitterend verlicht met lampjes en de kerstslingers zullen je de weg wijzen naar het volgende spektakel. Naast Mickey Mouse, kun je hier ook de Kerstman een handje geven. Het kerstdorp van de Kerstman bevindt zich namelijk ook in Disney’s park. Je wensen doorgeven? Dat doe je via zijn postkantoor. Schrijf alles op een lijstje en wie weet krijg je wel een cadeautje als je lief bent!

 

The Christmas Tree Lighting Ceremony

Alle lampjes in de kerstboom worden aangestoken met iedereen die erbij wil zijn, tijdens de Christmas Tree Lightning Ceremony. Niet alleen de lichtjes, maar ook de vrolijke gezichten zullen stralen. Een parade van licht komt voorbij tijdens de Fantillusion Parade. Natuurlijk zit de Kerstman in zijn slee, die omringd is door speelgoed dat tot leven is gekomen. Dans, swing en spring mee tijdens de ceremonie en de parade!

 

 

Mickey’s Winter Wonderland

Een zinderende wintershow vol dolle avonturen: Mickey’s Winter Wonderland is een waanzinnig mooie ijsshow. Met wie kan Micky beter dansen dan met Minnie? Beiden op schaatsen zullen zij Goofy, Donald en Pluto lastigvallen met het gooien van sneeuwballen. Maar de muisjes kunnen natuurlijk ook een koekje van eigen deeg terug verwachten! Eens kijken wie dit sneeuwballengevecht gaat winnen. Benieuwd? Kom dan kijken! Wie weet mag je zelfs meehelpen om het geheim van de ijsgrot te ontrafelen. Wie houdt zich hier toch schuil?

 

Disney Dreams

Duizenden lichtjes, de mooiste kleuren en de magie van Disney: het is de spectaculaire avondshow van Disney Dreams. Lasers, fonteinen en vuurwerk: alles in één, wat je jezelf maar kunt voorstellen! Je zult fantasie en werkelijkheid moeilijk uit elkaar kunnen houden door de spectaculaire special effects. Geen zorgen: alle herinneringen zul je meenemen in je hart. Nog niet naar huis? Dan kun je natuurlijk ook blijven en oud en nieuw vieren op de meest magische plek in Europa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *