Met de bus / met de trein

Hoe heerlijk is het om alles voor je te laten regelen? Niet meer in de auto stappen en stressen in het drukke verkeer rondom Parijs, maar gewoon de trein of bus nemen. In dit artikel lees je hoe je dit het beste kunt doen en wat de opties zijn. Wij wensen je alvast heel veel plezier in Disney!

 

Met de bus

Je wordt in bijna alle gevallen heel erg vroeg (’s nachts) opgehaald op een opstapplaats, waarna de reis vervolgd wordt naar Parijs. In de loop van de ochtend zal de bus arriveren, waarna het avontuur in Disney meteen al kan beginnen! Voor er ’s avonds weer vertrokken wordt, is er nog de gelegenheid om in één van de vele restaurantjes die Disney rijk is, te dineren. Eet smakelijk! Maak je er een tweedaagse reis van? Dan heb je de dag erna alle tijd voor alles wat je nog wil ondernemen in het sprookjesland. Pas tegen de avond wordt er afscheid genomen van Mickey en zijn vriendjes en begint de reis terug naar Nederland, waar je teruggebracht wordt naar je opstapplaats. Een enkele reis met de bus duurt ongeveer zes uur.

 

Aanbieders

Met de bus word je voor de deur van de Disney Parken afgezet. Hoe ideaal wil je het hebben? Of je nou een dagje gaat of een weekendje, met de bus zijn er vele opties. Eén van de twee bekendste aanbieders voor Disney reizen is Peter Langhout Reizen. Je kunt met deze organisatie twee dagen naar Disney gaan bijvoorbeeld, en in het Kyriad hotel verblijven dat gelegen is op het resort zelf. Twee dagen vol plezier, parades, attracties en spannende avonturen! Zo heb je bovendien de tijd om allebei de parken te bezoeken. Reserveer je busreis vandaag nog. Toch liever met OAD op pad? De comfortabele bussen, de fijne routes en de ervaren chauffeurs tillen je busreis naar een hoger niveau. Alleen het allerbeste, dat is waar OAD garant voor wil staan. Er rijdt zelfs een speciale kidsbus voor de kleintjes. Gratis shuttle service inbegrepen!

 

Met de trein

Kies je liever voor comfort in combinatie met een lekkere snelheid? Dan is de trein wellicht een betere keuze. Het hele jaar door is het park van Disney uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer, dus ook met de trein. Boek je tickets en begin je minivakantie meteen als je instapt. Voor je het weet, komt de magie tot leven. Jouw Disney figuren zijn binnen handbereik en je kunt het beleven met het hele gezin. De Thalys rijdt naar Parijs in slechts 2,5 uur vanaf Rotterdam. Je komt aan op Gare du Nord, waar de Réseau Express Régional je in een klein uurtje naar station Marne-la-Vallée zal brengen. Liever via Brussel? Dan kun je met de Thalys of met de normale trein naar Brussel Zuid reizen en vanuit daar overstappen op de TGV die rechtstreeks naar Marne-la-Vallée rijdt. Waar je ook voor kiest, via beide routes stap je uit voor de hoofdingang van het pretpark. Disney is dus met zowel de bus als met de trein uitstekend te bereiken. Laat de pret maar beginnen in het wonderschone sprookjesland!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *