Hotels

Er valt zoveel te beleven in Disneyland Paris, je kunt het niet zien in slechts één dag. Waarom maak je er niet gewoon twee dagen van? Je boekt eenvoudig een accommodatie in één van de hotels in Disney. Je kunt zelf kiezen welk hotel het beste bij je past. In dit artikel geven we je een overzicht van de plaatsen waar je wakker kunt worden met het koninkrijk der sprookjes aan je voeten.

 

Het Disneyland Hotel

Hou jij van luxe? Kies dan voor het elegante paleis dat het Disneyland Hotel zo eigen maakt. De service is van hoge kwaliteit, de suites zijn overgoten met comfort en het uitzicht is ronduit spectaculair. Als jij wakker wordt, kijk je meteen uit over de Main Street of zelfs op het kasteel van Doornroosje. ’s Ochtends aan het ontbijt word je welkom geheten door de beroemdste Disney figuren. Voor een onvergetelijke trip, kies je voor hét Disneyland Hotel.

 

Disney’s Hotel New York

New York, maar dan in de stijl van de jaren dertig. Dit hotel is geïnspireerd door het tijdperk van de rijkelui en de immigranten. Terug in de tijd en proeven van de sfeer van The Big Apple? Ga dan voor Disney’s Hotel New York: wolkenkrabbers en baseballhelden, de energie is eindeloos bruisend.

Disney’s Newport Bay Club

Aan het meer van Disney ligt dit cruisehotel, geïnspireerd op een havenstad. Kom aan boord en proef de sfeer van het oude Engeland. Binnen tien minuten lopen bevind je je weer in het park: hartstikke ideaal!

 

Disney’s Sequoia Lodge

De natuur in al haar pracht vind je in de Sequioa Lodge. De boswachter zal je een gastvrije glimlach schenken wanneer jij het hotel binnenloopt. Je kunt je handjes lekker warmen, want het berghotel heeft veel open haarden waar je misschien ook wel wat romantiek kunt creëren. Ken je de uitgestrekte en nationale parken in Amerika? Daar is dit hotel op gebaseerd. Een hoofdgebouw en zes lodges vormen deze accommodatie. Wees welkom!

 

Disney’s Hotel Cheyenne

The wild wild west en het oude Hollywood vind je in Hotel Cheyenne, wat behoorlijk wat wegheeft van een echt dorp met haar veertien houten huisjes. De kamers zijn comfortabel en dragen elk een eigen naam. De zittende stier, Billy the Kid en ga zo maar door: allemaal in Western style.

 

Disney’s Hotel Santa Fe

Santa Fe is een plek onder de zon, geïnspireerd door en gebaseerd op het zuidwesten van Amerika. Deze accommodatie is een samensmelting van Spaanse, Mexicaanse en Indiaanse invloeden. Geen wonder dat de kamers zo bontgekleurd zijn.

 

Davy Crockett

Wie kent hem niet: Davy Crockett. Het was een ware held in de onafhankelijkheidsoorlog. De heer Crockett wist het respect van de Indianen te winnen, waarna hij (na de dood van zijn geliefde vrouw) het aanbod accepteerde om congreslid te worden. Deze man heeft een bewogen leven geleid. De Davy Crockett ranch is gebaseerd op de accommodatie van zijn leven: een prachtige bungalow midden in de natuur en een fantastische plek waar de hele familie terecht kan. Een kinderboerderij voor de kleintjes en een saloon voor het oudere gezelschap. Een drankje drinken, een sigaartje roken en dat allemaal met het jeugdige plezier dat zich op de achtergrond afspeelt. Op slechts een kwartier rijden van het park Disneyland Paris vind je zijn ranch, waar je je onmiddellijk thuis zult voelen. Family time!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *